Skip links

Workshops

Creatieve workshops bevorderen creatief denken, stimuleren een onderzoekende houding en verhogen probleemoplossend vermogen. Het helpt kinderen en volwassenen om ‘out of the box’ te denken, zich te uiten, het zorgt voor ontspanning en geeft een opening om nieuwe dingen te creëren.

Wat gaan we doen?

Op aanvraag van opdrachtgever gaan we in overleg over specifieke wensen, doelgroep en doelstelling. De workshops worden hierop aangepast en op maat gemaakt. Wegens brede scholing kun je mij inzetten voor muziek-, musical- en muziektheater gerelateerde projecten.

Voor wie?

Van jong tot oud kun je bij mij terecht.
Door samenwerkingen met Cultuurpad Horst aan de Maas en het Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn er extra mogelijkheden voor scholen. Deze workshops kunnen zowel binnenschools of buitenschools worden ingezet. Daarnaast behoren bedrijfsworkshops (teambuilding/ teamuitje) of workshops voor particulieren tot de mogelijkheden.

Wanneer?

Na aanvraag bepalen we datum en duur van het project. Op basis van verkregen informatie wordt een offerte gemaakt met hierop de prijsindicatie, inhoud en eventuele belangrijke organisatorische punten. Zo krijg je als opdrachtgever een compleet beeld en ondersteuning in het organisatorische proces.

Wat zijn (o.a.) de mogelijkheden?

Veel basisscholen bieden structuur in onderwijs aan doormiddel van thema’s. Ik maak middels dans, zang of theater een bijpassende themaworkshop om zo de leeropbrengst via een creatieve manier te optimaliseren.

Samen zingen verlaagt je stresshormoon en boost je immuunsysteem en is daarnaast heel gezellig om te doen met kinderen, collega’s of vriendinnen. Deze workshop is beslist een aanrader om in te zetten voor teambuilding of als (team)uitje!

Klik hier voor een preview.

 

Dit is een uitstekende workshop voor basisschooldocenten die zich willen ontwikkelen in het geven van muzieklessen. Hierbij leren ze de basisprincipes van muzieklessen en fundamentele muzikale vaardigheden.

‘Altijd al je eigen muziek willen schrijven? Maar geen idee hoe je moet beginnen?’ Dan is deze songwriting workshop echt iets voor jou! Na deze workshop kun jij zelfstandig aan de slag met schrijven van jouw eigen muziek.

Zoek jij een muziekdocent die als zzp’er op projectbasis kunst & muzieklessen wil komen verzorgen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Door een 1e graadslesbevoegdheid kunst algemeen & muziek ben ik inzetbaar voor het primair onderwijs, middelbaar onderwijs en het conservatorium.

‘Ben jij echt fan van Disney films en heb jij altijd al willen shinen in ‘The Lion King’, ‘Frozen’, ‘The Wiz’ of een andere musical?’. Dan is een musical kinderfeest perfect voor jou! Je leert een choreo, studeert samen een lied in en krijgt theaterles. Zo komt jouw musicaldroom tot werkelijkheid!

Groep 8 musicals zijn voor scholen vaak een groot, onoverzichtelijk en spannend project. Deze zorgen wil ik graag bij jullie wegnemen door de docenten te ondersteunen. Op projectbasis kom ik graag bij jullie langs.

Enthousiast geworden?  Neem contact met mij op voor meer informatie!

Contact