Skip links

Zangles

Wat leuk dat wij samen een passie delen, namelijk zingen! En hoe leuk is het als jij leert hoe je nog beter kan worden? Ik geef jou inzicht en tools om het optimale uit je stem te halen.

Wat gaan we doen?

In de zanglessen gaan we met behulp van een stemmeting, proefles en kennismakingsgesprek, een stappenplan maken om jouw doelen te bereiken.
Middels oefeningen en opdrachten, krijg je tools om je stem gezond te gebruiken. Daarnaast krijgt je inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren, grip op je muzikaliteit en een beeld van jouw unieke stemgeluid.

Voor wie?

Bij Zangstudio Cheryl Zwiggelaar zijn alle leeftijden en niveau’ s welkom.
Het is mogelijk om de zanglessen uit te breiden met coaching in muziektheorie, solfège, songwriting, bandcoaching en pianobegeleiding. Wil je naar het conservatorium? Een studie in de richting musicaltheater, pop of docent muziek? Je verdiepen in een topklas muziek of musical?
Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Mogelijkheden

Wil je het liefst persoonlijk advies en maatwerk? Dan is privé zangles de beste keuze voor jou! Wil je je liever ontwikkelen in een gezellige sfeer, samen met een vriend(in) of in een groep? Kies dan voor een duo-les, vocalgroup of koor.
Jouw ontwikkeling staat centraal!

Tarieven bekijken of direct aanmelden voor zangles?

Klik hier

Wat leer je?

Tijdens de lessen gaan we werken aan de volgende leerpunten:

Lichaamshouding

De juiste lichaamshouding is essentieel voor een vrij en ontspannen stemgeluid. Daarnaast kijken we naar de juiste mate van energie en (in)spanning van het lichaam.

Ademhaling

Een lage buikademhaling, ademstroom en ademsteun zijn belangrijke begrippen die onmisbaar zijn als basis van zingen. Stap voor stap leer je hoe je deze ademhaling kan inzetten.

Zangtechniek

Je leert technische vaardigheden om je klank te sturen en manipuleren. Met deze stembeheersing heb jij de complete controle over jouw sound.

Muzikaliteit & Solfège

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van maatgevoel, muzikaal gehoor, en muzikaal voorstellingsvermogen om zo je muzikaliteit te bevorderen.

Zanginterpretatie

Werken vanuit een liedtekst, betekenis en emotie zorgt ervoor dat jij de perfecte sfeer overdraagt naar het publiek.

Presentatie

Middels podiumtraining gaan we aan de slag met microfoontechniek en presentatievaardigheden om jouw performance optimaal te maken!

Ervaringen van deelnemers

Met zingen stel je je enorm kwetsbaar op. Het is heel belangrijk dat je je prettig voelt tijdens de lessen. Lees hier ervaringen van de deelnemers.

Aanmelden voor een proefles

Enthousiast geworden?  Neem contact met mij op voor meer informatie!

Contact